Kontakt

Vi hjälper dig
förverkliga husdrömmen

På Trummenäs Udde finns möjligheterna att hitta skärgårdstomten som många bara vågar drömma om. Bakom projektet står CA Fastigheter och Skärgårdsudden. De husleverantörer och mäklare som finns knutna till projektet ser du nedan. Hör av dig så hjälper vi till att förverkliga drömboendet.

Mäklare:


Fastighetsbyrån

Fastighetsbyråns kontor i Karlskrona har funnits sedan 1976 och är marknadsledande både i Karlskrona och i Sverige. På vårt kontor får du hjälp av engagerade, välutbildade och kunniga mäklare som alltid ser till just dina specifika önskemål för att nå bästa tänkbara resultat. Du hittar oss i Wachtmeister Galleria, i samma lokaler som Swedbank, välkommen!

Hemsida: www.fastighetsbyran.se/karlskrona

Fastighetsbyrån

Mårten Kindlund
Telefon: 0455-554 64
Mobil: 0706-80 19 01
marten.kindlund@fastighetsbyran.se


Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och har en lång historik av att förmedla många bostäder årligen. Kedjan har idag 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 160 franchisetagare.

Hemsida: www.svenskfast.se/karlskrona

Svensk Fastighetsförmedling

Charlotte Johansson
Telefon: 0455-33 35 50
charlotte.johansson@svenskfast.se


Husföretag:


A-hus

Vi har byggt Kärleksfulla hem till nöjda A-hus kunder runt om i landet i över 65 år och ser fram emot att hjälpa er med att anpassa ett hus som passar era önskemål och behov.
Våra hus är energisnåla utan att göra avkall på komfort och design, och vi är stolta över att gynna både miljön och din plånbok.

Hemsida: www.a-hus.se

A-hus

Charlotta E Carlsson
Mobil: 070-30 95 96 5
lotta@a-hus.se


Eksjöhus

Hur samlar man 70 års erfarenhet och kunskap som husbyggare i Sverige? Man håller det inom familjen. Så har familjeägda Eksjöhus skapat ett stabilt husföretag med en stark tro på nya generationer av krävande husköpare. Som kund kan du känna dig trygg med Eksjöhus som din husleverantör.

Hemsida: www.eksjohus.se

Eksjöhus

Rickard Blomgren
Östra Vittusgatan 36
371 33 Karlskrona
Tel: 0455-800 08
Mobil: 0708-34 42 58
Rickard.Blomgren@eksjohus.se


Hem 1

Hem1 är en totalleverantör som bygger personliga hus till konkurrenskraftiga priser. Vi har en ambition att alltid leverera estetiska och funktionella hus enligt varje kunds önskemål. Vi bjuder in kunden i processen från skiss till nyckelfärdigt hus med full insyn i projektet under resans gång med full valmöjlighet när det gäller lösningar, inredning och material. Till sin hjälp får kunden alltid en specifik projektledare. Hem1 står för hela entreprenaden via nära samarbetspartners. Vi kallar processen för ”Hela vägen hem”.

Hemsida: www.hem1.se
» Erbjudande via Hemnet

Hem 1

Mia Holmberg
Mobil: 0709-10 19 71
mia@hem1.se

Micke Löfkvist
Mobil: 0708-110 112
micke@hem1.se


Smålandsvillan

Vi har vunnit folkets kärlek för vårt sätt att bygga och att visa respekt både för våra kunder och deras plånböcker. SmålandsVillan ska finnas inom räckhåll för de allra flesta som längtar efter ett eget hus. Våra arkitekter har skapat ett omsorgsfullt urval av villor som är trygga och enkla både att köpa och att äga, och ger dig mycket hus för pengarna. Think Smål!

Hemsida: www.smalandsvillan.se

Smålandsvillan

Kjell Warnquist
Tel: 0455-194 80
Mobil: 0733-620 555
kjell.warnquist@smalandsvillan.se


Myresjöhus

92 000 hus och 88 års erfarenhet senare kan vi stolt stå för att vi är en av Sveriges ledande husleverantörer. Några av våra framgångsfaktorer är vår totalentreprenad, samt våra skickliga arkitekter som skapar hus anpassade efter just dina önskemål och behov. Hus som är precis som du.

Hemsida: www.myresjohus.se

Myresjöhus

Magnus Hoffner
Mobil: 0701-400 555
magnus.hoffner@myresjohus.se


Trivselhus

Trivselhus bygger unika hem, Trivselhus ska vara det naturliga valet för alla som vill bygga personliga, skräddarsydda hem med stilsäker design och hög kvalitet. Vi står för kvalitet, trygghet, kreativitet, innovation och design. Vi strävar alltid efter att ha de nöjdaste kunderna.

Hemsida:www.trivselhus.se

MoveHome

Unik Bygg Onlinefunktion! Bygg ditt hus på webben med personliga val och få pris på nyckelfärdigt hus med totalentreprenad direkt.
MoveHome skall vara det bästa valet för alla som vill bygga ett väldesignat hus av god kvalitet till ett fantastiskt pris. MoveHome är en trygg samarbetspartner hela vägen hem, vi skall ha det nöjdaste kunderna.
Vi står för hög kvalitet, ekonomi, effektivitet, design och trygghet i form av hög kunskap och stark ägare i Södra. Välkomna!

Hemsida: www.movehome.se
» Direkt till våra totalkalkyler

Trivselhus & Move Home

Tony Karlsson
Tel: 0455-270 77
Mobil: 0733-282 463
tony.karlsson@trivselhus.se


Älvsbyhus

Älvsbyhus är den största leverantören av småhus i Sverige – det har vi varit sedan millenniumskiftet. Sedan 1960 har vi levererat mer än 36 000 modulbyggda trähus i Sverige, Finland och Norge. Vår affärsidé är att sälja hus av hög kvalitet till marknadens bästa pris.

Hemsida: www.alvsbyhus.se

Älvsbyhus

Jonas Karlsson
Mobil: 070-88 14700
jonas.karlsson@alvsbyhus.se

Beställ vår
inspirationsbroschyr

Förnamn*

Efternamn*

Adress

Postnr

Ort

Din epost*

Ämne

Ditt meddelande